Skip links
Personal Training Studio Gym

Nieuw! De Technogym Jungle

Beste fitnessliefhebbers,

We zijn verheugd om u kennis te laten maken met de Technogym Jungle – onze nieuwste aanwinst in Studio Gym. De Jungle is een all-in-one trainingsstation dat speciaal is ontworpen om u een complete workout te bieden. Met de vele verschillende trainingsmogelijkheden kunt u elke spiergroep in uw lichaam trainen en uw fysieke conditie naar een hoger niveau tillen.

Met de Studiogym Technogym Jungle kunt u oefeningen doen voor uw bovenlichaam, onderlichaam alles op één plek. Van optrekken en chin-ups tot leg curls en leg extensions, de Jungle biedt een breed scala aan oefeningen die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderde En is ook eenvoudig in te stellen en aan te passen aan uw specifieke behoeften en fitnessniveau.

We nodigen u uit om bij een Gratis Proefles onze Studio Gym te bezoeken en de Technogym Jungle zelf uit te proberen. Wij staan klaar om u te helpen met het  om u te begeleiden bij uw trainingen.

Wij zijn ervan overtuigddat de Technogym Jungle een geweldige toevoeging is aan onze fitnessruimte en dat het u zal helpen om uw fitnessdoelen te bereiken. Als u meer informatie wilt over de Studio Gym, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met sportieve groet,

Studio Gym

Leave a comment

Studio Gym maakt gebruik van cookies voor een completere ervaring