Skip links

Sportschool Arnhem

Sportschool Arnhem Studio Gym is een privé sportschool die zich richt op mensen die liever niet in een openbare sportschool willen sporten maar een persoonlijke sportervaring willen. In tegenstelling tot een reguliere sportschool, bieden wij van sportschool Arnhem individuele aandacht en op maat gemaakte trainingen voor elk lid. Wij hebben goede fitnessapparatuur en technologieën om al onze leden te helpen al hun fitnessdoelen te bereiken.

De Voordelen van Prive Sportschool Arnhem

Een van de voordelen van een privé sportschool is dat je kunt sporten op tijden die voor jou het beste uitkomen. Aangezien privé sportscholen minder druk zijn dan reguliere sportscholen, heb je meer flexibiliteit om te trainen wanneer het jou uitkomt. Dit is vooral handig voor drukbezette mensen met een drukke agenda.

Een ander voordeel van een privé sportschool is de persoonlijke aandacht. In de  privé sportschool van Sportschool Arnhem heb je de mogelijkheid om één-op-één te trainen met je trainer. Deze trainer kan je helpen om je doelen te bereiken en kan de trainingen aanpassen aan jouw niveau en behoeften. Dit is vooral handig als je specifieke gezondheidsproblemen hebt of als je op zoek bent naar een intensievere training of als je gewoon niet in een openbare sportschool of gym wil trainen, en 100% privacy wilt.

Ook hebben wij minder leden dan een openbare sportschool en kunnen ze meer investeren in de kwaliteit van hun apparatuur en faciliteiten. Hierdoor kun je genieten van een comfortabele en luxe sportervaring. met o.a. je eigen muziek en je eigen sfeerverlichting.

Kortom, privé sportschool Sportschool Arnhem is is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een exclusievere en persoonlijke sportervaring.

Personal training bij Sportschool Arnhem

Wij van Studio Gym bieden in Sportschool Arnhem ook persoonlijke trainingssessies aan. Deze sessies zijn op maat gemaakt voor jou en voor de individuele behoeften van onze leden en worden gegeven door lifestyle coach. Onze coaches van Sportschool Arnhem helpen bij het opstellen van een trainingsplan dat past bij jou fitnessdoelen en begeleiden je gedurende het hele proces, Persoonlijke training is namelijk niet alleen voor mensen die al ervaring hebben met fitness. Zelfs als je nog nooit hebt getraind, kan een personal training coach van sportschool Arnhem je helpen om een goede start te maken.

Onze Personal training kan je de juiste technieken leren en je begeleiden bij het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen, zonder dat je jezelf blesseert en tevens ook om jezelf uitdagen om nieuwe prestaties te behalen zodat je een gevoel van voldoening en trots krijgt wat je weer kan helpen om te groeien als persoon. erg veel voordelen! bij Sportschool Arnhem ben je aan het juiste adres!

Veel gestelde vragen over Sportschool Arnhem

Hieronder vind je een aantal veel gestelde vragen van Prive Sportschool arnhem, heb je meer vragen, neem dan contact met ons op via telefoon of onze livechat.

Kan ik bij jullie terecht voor persoonlijke begeleiding?

Ja! dit is onze core business Onze ervaren coach staan klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke fitnessdoelen. We bieden altijd individuele begeleiding

Welke lidmaatschappen bieden jullie aan.

We bieden 3 verschillende lidmaatschap pakketten EASY FIT, STUDIO FIT EN DUO FIT.

Wat voor soort fitnessapparatuur hebben jullie?

We hebben kwaliteit fitnessapparatuur van Technogym en Life Fitness waaronder cardio-apparatuur en krachttraining apparatuur zoals gewichten, halterbanken en apparaten voor alle spiergroepen.

Hoe kan ik lid worden van jullie sportschool?

Je kunt lid worden van onze sportschool door ons te bellen op 026-7508022 of ons een bericht te sturen via ons contactformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je ook komen trainen in Prive Sportschool Arnhem?

Wil jij graag aan je algehele gezondheid werken en je fitter voelen? Kom dan trainen in Sportschool Arnhem ! Wij bieden trainingen en voor alle niveaus en leeftijden. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon gezonder wilt leven, wij hebben de juiste tools en kennis om jou te ondersteunen. Twijfel niet langer en bel ons op 026-7508022 of spreek ons aan via de Live Chat. Wij bieden je een gratis proefles aan zodat jij kunt ervaren hoe het is om bij ons te trainen! Meld je hier aan

Studio Gym maakt gebruik van cookies voor een completere ervaring